Contact

U kunt ons bereiken via onze contactgegevens of door het invulformulier in te vullen (zie rechts op deze pagina).

Wij zijn u graag van dienst en staan u graag te woord!


Vanaf 1 oktober 2016 zijn iNFacilities en TFM samen gegaan onder 1 nieuwe naam:
trots. - over ons

Wij zijn TROTS! Wij realiseren gezonde werk- en verblijfomgevingen. Daarbij kijken we naar het totaalplaatje van Facility Management, Huisvesting, ICT en Human Resource Management. Hiermee zijn we jaren geleden als pionier in Nederland gestart en inmiddels is TROTS een organisatie van 300 man/vrouw sterk. Mensgerichte ontwikkeling, technische innovatie en kennisdelen bepalen nog steeds ons karakter en onze bedrijfskoers.

Onze ambitie is: de wereld waarin we werken en leven mooier en beter maken! Dat doen we duurzaam. Heel letterlijk door gebouwen optimaal te benutten, verspilling tegen te gaan en de CO₂ uitstoot terug te dringen. Maar ook door een betrokken partner te zijn. Wij houden van lange relaties, waarin we precies aanvoelen wat we kunnen betekenen. En daarvoor moet je elkaar goed kennen!

We sterk in het beheer (en eventueel de exploitatie) van gebouwen, zoals MFA’s, brede scholen, gezondheidscentra, studentenhuisvesting, VvE-beheer, verzamelgebouwen en buurthuizen. We leveren altijd maatwerk en kunnen organisaties op verschillende manieren van dienst zijn: van oproepmedewerker en tijdelijke of langdurige detachering tot volledige uitbesteding van uw facilitaire diensten.

Meer informatie en referenties zijn te vinden op www.trots.nl
Of leg ons vrijblijvend vragen voor via info@trots.nl of telefoonnummer 088 455 51 40