Lumax Utrecht, betaalbare kantoorruimte voor zakelijke dienstverlening

Informatie over huren in Lumax

Informatie over huren in Lumax
Bedrijfsverzamelgebouw Lumax beschikt over 45 units, verdeeld over 4 bouwlagen. De units variëren van ca. 20m2 tot ca. 100m2. Units op de begane grond en 1e verdieping zijn veelal voorzien van een entresol, waardoor de netto oppervlakte aanzienlijk wordt uitgebreid. Kijk voor de beschikbare units op de volgende pagina.

Bijzondere kantoorunits in Lumax

Bijzondere kantoorunits in Lumax
Het Lumax gebouw is met haar karakteristieke uitstraling een unieke kantoorlocatie. Lumax heeft 45 units en een bemande receptie die onder andere uw bezoekers ontvangt en de post voor u verzorgt. Enkele andere faciliteiten zijn de mogelijkheid tot het huren van spreekkamers en een inpandige fietsenstalling.

Waarom Lumax?

Waarom Lumax?
Een kans voor kleinere of startende ondernemingen in de sector zakelijke dienstverlenging die betaalbaar en met behoud van identiteit kantoorruimte willen huren. Lumax is een intiem maar professioneel multi tenant gebouw. Door de diversiteit aan huurders kunnen mooie samenwerkingen en creatieve ideeën ontstaan.

Meer informatie over Lumax?

Meer informatie over Lumax?
Heeft u vragen over het huren van kantoorunits in Lumax? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030-2456000. Een email sturen naar beheerlumax@younggroup.nl kan natuurlijk ook.